Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Overige gegevens:

Het NSPV is er ook voor het Calog-personeel.  Zo bestaat er een nationale werkgroep Calog NSPV bestaande uit afgevaardigden van alle Vlaamse provincies, die problemen of verbeteringen voor het Calog-personeel bespreken en voorbereiden om mee te nemen naar de HOC's (Hoger Overleg Comités).

Zo ijvert het NSPV al jaren om de anomalieën in de loonschalen weg te werken.  Dit is trouwens een punt van ons eisenbundel.  Door onze inbreng heeft het SSGPI  hierovereen een werkdocument gemaakt.  Dit is een eerste stap van erkenning van deze ongelijkheid.  Wij blijven strijden voor een rechtvaardige aanpassing van de loonschalen.  Deze eis wordt door ons op de voet gevolgd.

Op provinciaal en lokaal vlak zijn uw aanspreekpunten steeds ter uwer beschikking.  Er zijn nogal wat verschillen tussen de verschillende PZ's en Federale diensten.  Ook hierin zoeken we naar de meest gunstige weg.

Bij problemen, opmerkingen, of een voorstel aarzel niet om onderstaande mailruimte te gebruiken.  Het Calog personeel mag gerust wat meer naar buiten treden, want we zijn een belangrijke schakel in het politielandschap.  Het NSPV is er ook voor jullie !