Opmerking met betrekking tot de volgende opleiding ‘Sociale Promotie”

Wij zouden graag met u, de balans willen opmaken betreffende de volgende opleiding “sociale promotie van agent van politie naar inspecteur”.

De personen van wie de kandidatuur werd weerhouden, zullen aan de opleiding deelnemen.

Echter, al enkele dagen circuleren geruchten over het achterhouden van informatie van bepaalde zones, ten overstaan van de federale politie, en dit met het doel om te vertragen, of zelfs de opleiding te splitsen. Dit is fout !!!

Het NSPV, heeft een contact gehad met de Directeur van het ANPA, die ons meedeelt dat er een informatie vergadering zal plaats hebben in elke academie, op 28.08.2017.

Wij raden u uitdrukkelijk aan, om er aan deel te nemen.

Deze vergadering zal als doel hebben om het verschil uit te leggen tussen de korte opleiding (6 maand) en de klassieke opleiding van 12 maanden. U zal geïnformeerd worden over het houden van deze vergadering, door de ontvangst van een individueel schrijven.

Vervolgens, heeft u tot 01.09.2017 om te kiezen welk type van opleiding u wilt volgen. Vergeet niet dat de te verwerken leerstof gelijk is voor de twee opleidingen.

Opgepast, de korte opleiding zal enkel voorzien zijn in de GIP, voor de Franstaligen en in de PIVO voor de Nederlandstaligen, met VESTA in reserve.

Deze opleiding is opgenomen in een Koninklijk Besluit en vraagt een aanpassing van de doelgroep en van de eindevaluatie.

Het NSPV zal dit punt in september, voor het hoger comité brengen, dit teneinde het eigen vermogen tussen de twee opleidingen te vrijwaren, zowel in de slaagpercentages als in de kwaliteit van vaardigheden.

Wij blijven tot uw beschikking en aarzel niet om ons te contacteren voor al uw vragen.

                

Dauchot Christophe
Verantwoordelijke permanentie agenten
cd@snps.be
0477 06 48 02

Permanentie “agent van politie”.
Al de dinsdagen van 10.00u – 15.00u
Tel : (02) 644 55 00
Email : agent@nspv.be (NL) 

 

ATO-TOOL NSPV 2024

Uw diensturen bijhouden, gratis voor iedereen.
Download hier.