Hallo iedereen

Nu de Covid-beperkingen stilaan tot het verleden behoren is de tijd rijp om een activiteit te organiseren voor onze gepensioneerde NSPV-leden.

Met de NSPV-afgevaardigden 'Gepensioneerden' van de drie afdelingen binnen onze provincie hebben we gekozen voor een etentje met nadien mogelijkheid tot 2 spelletjes bowling in de 'Bowling Stones' te 9700 Oudenaarde, Gobelinstraat 1.

Deze activiteit gaat door op dinsdag 26 april 2022 om 17.00hr.

(eten ongeveer anderhalf uur en daarna ongeveer 1 uur bowlen)

Voor het eten is er keuze tussen 3 formules

Steengrill vlees voor € 35,00

Steengrill vis voor € 39,00

Fondue aan € 38,00

In de prijs is eveneens een halve fles wijn of 50 cl water inbegrepen alsook een dessert!

De bijdrage om, aansluitend aan de maaltijd, te bowlen bedraagt € 6,00

Het NSPV Provincie Oost-Vlaanderen biedt de deelnemende NSPV-leden en hun partner deze activiteit aan voor € 20,00 voor de maaltijd; en € 25,00 voor de maaltijd en het bowlen.

Inschrijvingen worden verwacht ten laatste op 18 april door storting op het rekeningnummer van NSPV Provincie Oost-Vlaanderen: BE81 7360 7406 5224 met vermelding maaltijdkeuze (vlees, vis of fondue) & al of niet deelnemen aan het bowlen (met bowling/zonder bowling).

We zouden het eveneens op prijs stellen – als vorm van dubbele controle - moesten jullie ook nog een mail overmaken met betrekking tot jullie deelname en maaltijdkeuze naar de Provinciaal Vertegenwoordiger Sector Oprustgestelden van de Provincie: ivan.van.de.veire@nspv-ovl.be

We kijken er alvast naar uit om nog eens met jullie allen gezellig samen te zijn. 

In naam van het team 'Afgevaardigden Gepensioneerden NSPV OVL'

Ivan Van De Veire - PVSO NSPV Oost-Vlaanderen